Ready for Florø

I am soon leaving for Florø now, the day before the meeting. I have been shown the final startlist of the 2000 meter and it will be plenty of speed in there. 4 Kenyans (among them John Kosgei – 8.08 3000 meter steeple), a Swiss 1500 meter runner, a…

good Maroccon (who won it last year) plus a variety of other athletes (also two other Norwegians).

All fingers crossed 🙂

Marius

Ps : for the Norwegian readers. Found this old clipping from a track magazine 13 years ago :

“Spydvinner på topp i ski og sykkel”
Pål Arne Fagernes fra Asker Skiblubb er blant de beste i landet på ski og sykkel, og nå også i spyd. Imidlertidig er det ikke mye 15-åringen får trent i spyd. -Jeg har ikke kastet noen i vinter, og heller ikke de siste 14 dagene før mesterskapet. Ellers kaster jeg spyd en gang i uka. Jeg mangler trener, og da er det litt vanskelig å motivere seg, sier Pål Arne, som helst vill vært med på 3000 meter.
-Jeg har ikke fått løpt noe løp på bane i år, så jeg har ikke klart kravet. Senere i år skal jeg få løpt en 3000 meter, eller kanskje en 2000-meter hinder, sier sprekingen fra Asker Skiklubb.

:)) Så ble det spydkaster og bokser av ham mens jeg får forsvare æren på 3000 meter alene…